2014 m. kovo 16 d., sekmadienis

Madingas manikiūras Pavasaris – Vasara 2014


Manikiuras pavasaris-vasara_2014
Prižiūrėtos gražios rankos su nepriekaištingu manikiūru – vienas iš pagrindinių šiuolaikinės moters komponentų. Ateiti į susitikimą, ar tai būtų verslo, ar koks nors socialinis, net į darbą ateiti be manikiūro, tiesiog laikoma, kad tai yra nepadoru. Jau šuo metu, galima drąsiai teigti koks manikiūras bus populiarus 2014 metų pavasarį ir vasarą, bei kas bus blogo skonio ženklas, ir koks bus naujų pasaulio mados tendencijų atsilikimo ženklas.

Nude – 2014 metų pavasaris – vasara karščiausia naujiena

Dideliam viso pasaulio kūrybinių stilistų ir manikiūrų meistrų nusivylimui, šio sezono pats madingiausias manikiūras bus Nude stiliaus. Net 90 procentų madingų dizainerių savo pasirodymams pasirinko būtent šį variantą, dėl ko reikia pastebėti nustebino publiką. Trumpi, netgi labai trumpi nagai, padengti bespalviu (dažniausiai matiniu) laku arba neutralių atspalvių laku: šviesaus smėlio atspalviu, kavos su pienu, grietinėlės, šviesiai rožiniu. Atskirai norėtųsi pabrėžti pieno spalvą – populiariausią šiame sezone.
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_2
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_1
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_3
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_4
Nude stilių pasirinko tokie žymiausi mados namai, kaip: Christian Dior, Dolce & Gabbana, Givenchy, Oscar de la Renta, Lacoste, Moschino ir kiti.

Juoda ir balta

Pavasarį ir vasarą bus madingi juodi ir balti nagų lakai. Dar kartą norisi pabrėžti, kad nagai turi būti trumpi ir natūralios formos (ovalo formos). Jeigu jums toks ilgis atrodo neįprastas, tuomet geriausia rinktis sezono favoritą –  manikiūrą Nude stiliumi. Jeigu esate atvira eksperimentams ir trumpus nagus laikote patogiais bei praktiškais, tuomet reikėtų atkreipti dėmesį į Chanel, Alexander Wang, Erdem prekinių ženklų siūlomą manikiūrą.
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_5
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_6

Raudonas – amžina klasika

Tendencijos keičiasi, mada nestovi vietoje, tačiau yra keletas dalykų, kurie niekada nepraranda savo populiarumo. Vienas tokių amžinos klasikos atstovų yra raudonos spalvos nagų lakas. Efektinga, tačiau tuo pačiu ir elegantiška. Raudoną laką dievino ir dievina daugelis įžymybių ir estrados žvaigždžių, tarp kurių ir skandalingoji Lady Gaga ir legendinė Merilin Monro. Ką čia ir bekalbėti, kaip teigia mados istorikai, pati Kleopatra, Egipto karalienė, nagus dažė koncentruota chna, ir jos nagų spalva tapdavo raudonai – bordinė. Šiandien raudoną laką ant pjedestalo yra užkėlę šie prekinių ženklų mados namai:  Anthony Vaccarello, Iwren Scott ir Undercover.
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_7
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_8

Aukso spindesį

Jūs tikriausiai žinote, kad auksas – tai vienas iš pagrindinių 2014 metų pavasario-vasaros tendencijų. Žinoma ne tik drabužiuose, batuose ir aksesuaruose su aukso atspalviais, bet ir lūpų atspalvyje bei žinoma nagų lakas. Manikiūras aukso stiliumi bus puikus vakarinio stiliaus palydovas, pabrėš išskirtinį skonį ir pridės šiek tiek prabangos kasdienėje aprangoje. Tokio manikiūro variantus pasiūlė Nina Ricci, Phillip Lim ir kiti mados namai. 
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_9
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_10 Manikiuras pavasaris-vasara_2014_11

 Prancūziškas ir mėnulio pavasaris – vasara 2014 manikiūras

Jau tapęs klasika prancūziškas manikiūras iki šiol yra populiarus, nežiūrint į tai, kad dvispalvis manikiūras po truputį nueina į antrą planą. Pamenate, dar praeitame sezone pats populiariausias manikiūras buvo laikomas daugiaspalvis manikiūras, kuomet, manikiūre būdavo panaudojama daugiau lakų – tuo geriau. Šiame sezone atvirkščiai. Vienas, maksimum – dvi spalvos, be jokių kontrasto variantų! Spalvos turi būti artimos, pavyzdžiui Marc Jacobs juodai – rudame manikiūre, kavos ir smėlio, kaip Narciso Rodriguez ar turkio ir mėlynos, kaip ir Peter Som.
Manikiuras pavasaris-vasara_2014_12 Manikiuras pavasaris-vasara_2014_13 Manikiuras pavasaris-vasara_2014_14

Bendros 2014 pavasaris – vasara madingo manikiūro tendencijos

  1. Nagų ilgis – trumpas ir labai trumpas.
  2. Nagų forma – apskritimas ir ovalios.
  3. Spalva – balta, pieno, grietinėlės, smėlio, kava su pienu, raudona, juoda.
  4. Dekoras – geriausia atsisakyti.
  5. Akcentai – neutralumas, natūralumas, paprastumas ir skoningumas.

Ko reikėtų atsisakyti

Absoliutus šio 2014 pavasaris – vasara sezono mados atsilikimas bus bet kokie priklijavimai ant nagų. Taip pat į šią kategoriją patenka ilgi ir priauginti nagai, puošti japonų ir kinų tapyba nagai, kristalų ir karoliukų gausa ant nagų. Bet kokiu atveju netinka jokie piešiniai, ornamentai, netgi nėriniai (kurie buvo taip madingi praeitą sezoną) reikėtų atidėti iki žiemos sezono.
Būkite šimtu procentų natūralios šį pavasarį ir vasarą. Nebijokite būti natūralaus ir nesugadinto grožio. Būkite tikros – tai tikrai suveiks!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą