2013 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Kokia nagų forma tau labiausiai tiktų

Jei nagus visuomet modeliuoji taip pat, kaip esi įpratusi, tuomet turėtum žinoti kelis kriterijus, kurie padės išsirinkti tau labiausiai tinkančią formą.


1. Kvadratinė nagų forma (prancūziškas manikiūras) labiausiai tiks toms, kurių nagų plokštelė gana plati. Kvadratinę formą, tiek suapvalintais, tiek griežtais kampučiais, rekomenduojama rinktis ilgapirštėms – taip pavyks pirštus optiškai sutrumpinti.
2. Ovalūs nagai labiausiai tiks merginoms, turinčioms tiek siaurus, tiek plačius nagus. Tačiau ši forma vizualiai pailgins pirštus, o rankos atrodys kur kas moteriškiau.

3. Migdolo formos nagai tiks labiausiai toms merginoms, kurios gali pasigirti dailiomis ir moteriškomis plaštakomis. Nors ši forma nėra pati populiariausia, tačiau ji viena universaliausių ir tinka didžiajai daugumai damų.
4. „Vampyriški“ nagučiai, kaip ir migdolo formos nagai, labiausiai tiks merginoms dailiomis rankomis. Nors užsienio šalyse ši forma populiari, tačiau atrodo labai ekscentriškai ir yra labai „nepatogi“ kasdieniniame gyvenime.
5. Jei nori, kad nagai atrodytų ilgesni nei yra – jokiu būdu neapvalink kampų. Dilde nugludinti nago kampai jį tik optiškai sutrumpins.
6. Ilgi nagučiai tiks toms, kurios nori, kad jų pirštai atrodytų plonesni.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą