2013 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

O dabar pateikiu šiek tiek patarimų, kaip elgtis su nagų laku




Profesionalus manikiūras susidaro iš trijų pagrindinių žingsnių: nagų lako pagrindas, du sluoksniai pasirinkto nagų lako ir skaidrus nagų lakas pabaigai (tai vienintelė ir nekeičiama manikiūro paslaptis). Kiekvienas sluoksnis turi būti plonytis ir nagą padengti reikėtų ne daugiau kaip per tris brūkštelėjimus. Viršutinį nagų lako sluoksnį galite atnaujinti kasdien (jei spalvotas nagų lakas dar nenutrupėjo ir nenusilupo), tokiu būdu jūsų manikiūras laikys ilgiau.

Kai lakuojate nagus, prisiminkite, kad tai ne tas pats, kas sienų dažymas. Jei patepsite nagų laką per storu sluoksniu, jis labai ilgai džius, jums pritrūks kantrybės. Be to, storas nagų lako sluoksnis laikosi neilgai, greitai nutrupa, netolygiai padengia nagutį.

Jei norite, kad nagų lakas nenutrupėtų, geriausia būtų naudoti “įvilkimo” metodą. Skaidriu viršutiniu nagų lako sluoksniu patepkite šiek tiek po nagučiu ir patepkite aplink esančias nagų odeles.

Jokiu būdu nenaudokite seno nagų lako. Nagų lako “galiojimo laikas” – ne ilgiau kaip du metai. Jei rasite užsilikusį nagų laką, geriau jį bus tiesiog išmesti.

Nulakuoti nagai prisibijo vandens. Jei jums reikia plauti indus ar atlikti kokį kitą “šlapią” darbą, geriau užsidėkite gumines pirštines.

1 komentaras:

  1. Siunčiu tau blogo apdovanojimą, taisykles rasi čia:

    http://makeupdemon.blogspot.com/2013/01/the-versatile-blogger-award_3.html

    AtsakytiPanaikinti