2013 m. rugsėjo 10 d., antradienis

Karštos rudens manikiūro spalvos

Jei vasarą puošėmės ryškiomis ir akį rėžiančiomis manikiūro spalvomis, kurios tarsi simbolizavo polėkį ir neblėstantį šėlsmą, tai ruduo įneša daugiau rafinuotumo ir ramios elegancijos. Siūlome pasidomėti madingiausiomis rudens tendencijomis...
► Ką pagalvojate, pamačiusios štai tokią užburiančią ir, atrodo, mistika alsuojančią spalvą? Mes manome, kad ji primena žvaigždėtą naktį... Idealiai tinka rudeniui, vakarėliui ar kokiai ypatingai progai.
jinsoon.com nuotr. / Nagų lakas
► Kasdienai norisi kažko neutralaus? Nude atspalviai ir dabar ant bangos. Švieži, gaivūs ir labai rudeniški. Derės prie krentančių auksaspalvių lapų.
drugstore.com nuotr. / Nagų lakas
► Dar vienas tamsios nakties iššūkis. Tamsi baklažano spalva vėlgi galėtų būti tituluojama nemaria klasika ir dažniausiai nenuvilia nė vienos moters.
dermstore.com nuotr. / Nagų lakas
► Kas pasakė, kad pilka nuobodi? Tuo tiesiog neįmanoma patikėti, pažvelgus į štai tokį atspalvį, ar ne? Spindinti ir labai madinga pilka privers į ją pažvelgti kitu kampu.
dermstore.com nuotr. / Nagų lakas
► Nepamirštame metalo. Jo spindesys vis dar karaliauja ir šį sezoną – gal ne toks ryškus ir rėžiantis akį, tačiau ne mažiau įmantrus
sephora.com nuotr. / Nagų lakas 
► Sunkiai nusakoma nagų lako spalva priverčia žiopčioti iš nuostabos – tai tikrai karštas rudens atspalvis! Rausvai violetinė, primenanti karštą kakavą... Puikus pasirinkim
neiman.marcus.com nuotr. / Nagų lakas
 
► Sugrįžkime į gamtą! Rudeniu kvepiančios samanos kviečia pasisemti spalvų idėjų… Dar pridėkime šiek tiek auksinio spindesio ir gausime idealų derinį.
chanel.com nuotr. / Nagų lakas 
► Raudona amžinai madinga, su tuo niekas nepasiginčys. Rinkitės pačius įvairiausius atspalvius, o pirmenybės duoklę atiduokite sodriai kraujo raudonumo.
Shutterstock nuotr. / Nagų lakas

► Gili tamsi jūra – dar vienas šio sezono atradimas. Mėlynus atspalvius tiesiog būtina išbandyti.
Shutterstock nuotr. / Nagų lakas
► Vakarėlių liūtėms. Blizga, žiba, žavi – tiesiog tobulas ir akinantis efektas, kurio neįmanoma atsisakyti. 
deborahlippmann.com nuotr. / Nagų lakas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą