2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Nagų priauginimo eiga. Tipsai


     Nagų priauginimas gali būti atliekamas ant tipsų arba formų. Čia aprašysime nagų priauginimą, naudojant tipsus. Tipsai paprastai gaminami iš plastmasės, gali buti įvairios formos, ilgio ir spalvos. Prie natūralaus nago jie klijuojami klijų pagalba, po to nagas su tipsu užtepamas modeliuojančia medžiaga.
     Tai jūsų ranka. Ji paruošta priauginimui: laisvasis nago galas nudildytas pagal pasirinktų tipsų formą, nago paviršius švelnia dilde šiek tiek pašiauštas.
     Kiekvienam pirštui parenkamas reikiamo dydžio tipsas(priklijuojamas plastmasinis galiukas). Kai kurie meistrai naudoja specialias, laikinai tvirtinamas plokšteles, ant kurių formuoja nago galiuką.
     Pradedame visada nuo jūsų nago nuriebalinimo dezinfekciniu skysčiu. Kitaip gali atsirasti „kišenėlės“ tarp jūsų natūralaus nago ir akrilo sluoksnio ir į jas gali patekti bakterijos, o tai jau kenktų jūsų nagui.
     Vidinę tipso pusę tepame klijais.
     Tipsas pridedamas prie nago ir po kelių akimirkų jis labai stipriai prilimpa prie jūsų natūralaus nago.
     Sekantis etapas – tipso trumpinimas.
     Perėjimas tarp tipso ir natūralaus nago atsargiai nušlifuojamas. Po to ir tipsas, ir natūralus nagas padengiamas akrilo mase, kuri greitai stingsta ore. Po to meistras atlieka paskutinį nago formos dailinimą šlifuodamas paviršių dilde.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą