2014 m. sausio 6 d., pirmadienis

Patarimai, kad nagų lakas išsilaikytų ilgiau



Vasaros atostogų metu dažniausiai planuojame išvykas. O vienas pagrindinių klausimų, iškylančių moterims ypač prieš tolimas keliones – ką daryti, kad nagų lakas išliktų ilgiau? Jei gelinio lakavimo variantą atmetei, tuomet turi žinoti keletą pagrindinių lakavimo taisyklių, kurios padės gražiais nagučiais džiaugtis ilgiau nei porą dienų.



1. Pirmiausiai švarius ir sausus nagus vienu sluoksniu patepk lako gruntu – ši priemonė nago plokštelę paruoš sukibimui su nagų laku, todėl manikiūras išliks kur kas ilgiau.

2. Leisk gruntui visiškai išdžiūti ir tuomet, tepdama tik po vieną sluoksnį, lakuok nagus lako pagrindu. Siekdama apsaugoti nagučius, naudok tokį pagrindą, kuris turi drėkinančių ir nago plokštelę stiprinančių savybių.

3. Kai išdžius lako pagrindas, tuomet nagučius gali lakuoti norima spalva ar keliomis. Tačiau laką tepk darydama ne daugiau tris potepius ant kiekvieno nago ir būtinai lakuok plonu sluoksniu. Tokiu būdu lakas ne tik greičiau uždžius, bet ir ilgiau laikysis. Tepdama ploną sluoksnį ir leisdama jam gerai išdžiūti, lakuoti gali daugiau nei du kartus nesijaudintama, kad lakas greitai nutrupės.

4. Galiausiai, išdžiuvus paskutiniam nagų lako sluoksniui, tepk priemonę, vadinamą viršutinio lako sluoksniu. Šis produktas apsaugos nagų lako spalvą nuo išblukimo ir pageltimo. Beje, atkreipk dėmesį į produkto savybes ir pasirink tą priemonę, kuri apsaugos nagus nuo UV.

5. Nepatingėk kasdien užlakuoti papildomą viršutinio lako sluoksnį – manikiūras bus tvarkingas daug ilgiau nei įprastai.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą